Tervetuloa lukemaan blogia elävästä elämästä.

Sivut

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Huomenta!

Hyviä huomenia!!

Hyvin nukutun yön jälkeen voi reippain mielin päivitellä blogia Seinäjoen Sokos Hotel Vaakunasta. Saavuttiin tänne eilen iltasella.

Meillä on reissu alkanut oikein mukavasti. Perjantaina ajeltiin Oulusta Vaasaan Katjaa ja Mioa (tai Joona tais odottaa enemmän Leo-koiran näkemistä) moikkaamaan. Nautittiin vaan siitä, ettei aina tarvi tehdä jotain ihmeellistä ja Katja teki meille hyvää pizzaa ruuaksi. Nam! Yöllä oli mun ennustusten mukaisesti Katjan sisko synnyttänyt esikoisensa. Onnea sinne koko perheelle terveestä poika-vauvasta!!

Lauantaina pakattiin sitten tavarat taas kasaan ja suunnattiin Joonan kanssa Wasalandiaan. Se oli kyllä mukava paikka. Joonan ikäisille ja sitä nuoremmillekin oli paljon puuhaa. Suosittelen kyllä jos joku kaipaa lomakohdetta alle kouluikäisten lasten kanssa. Paljon enemmän on Wasalandiassa tekemistä esim kolme vuotiaalle kuin jossain huvipuistossa. Meillä oli siellä oiken mukavat 3-4h, jonka jälkeen ajeltiin sitten tänne Seinäjoelle. Illalla syötiin hyvin ravintolassa ja unta ei tarvinnut kauaa houkutella.

Nyt suuntamme Joonan kauan odottamalle aamupalalle :)

Laitan kuvakoostetta myöhemmin sitten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti