Tervetuloa lukemaan blogia elävästä elämästä.

Sivut

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Ensimmäinen "Ranta-päivä"

Ulkoilmasta on nautittu tänään täysin siemauksin. Ensin käytiin Nallikarissa, jossa tuuli TOSI kovaa ja kylmästi ja mä olin jäätyä hupparini kanssa niille sijoilleni, mutta rakas lapseni totesi vaan "Missä ne on ne uimahousut? Nyt pitää päästä uimaan.." En mä nyt sitä ihan uimiseksi kutsuisi, mutta kastuhan ne uikkarit :)
















Sitten suunnattiin Ainolanpuistoon, jossa nautittiin vähän evästä ja Joona leikki uusien tuttavuuksien kanssa ja äiti sai taas nauttia auringosta ylhäässä yksinäisyydessään. Välillä kävi seuralainen viihdyttämässä, mutta ei sitä auringon otoksi voi oikein sanoa..


















Seuraavaksi suuntasimme Maijun luo Jääliin tortillojen tekoon ja siellä Joonaa viihdytti maijun villikaksikko. Poikia käytettiin lähipuistossa ja takapihan trampoliini sai kyytiä. Kameran tietysti tässä kohtaa unohdin autoon.

Lopputuloksena oli sen näköinen Joona, että jotain on ehkä saatu tänään aikaankin.. Jos ei muuta niin pyykkiä äidille ainakin..



















Ai niin. Kävinhän mä vielä heittämässä 40 min iltalenkin pyörällä. Kevyesti sujahti 13 km. Ens kerralla taas vähän enemmän :) ..ja haaveissa uusi pyörä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti