Tervetuloa lukemaan blogia elävästä elämästä.

Sivut

maanantai 13. elokuuta 2012

Paluu arkeen..

Pahoittelen pitkää hiljaisuutta ystäväiset hyvät! Mulla on vieläki mega super hyper jumbo postaus meidän kesälomareissusta tekemättä, TIEDÄN!!

Tänään on kuitenkin tärkeämpää ajateltavaa kun mun rakas Joona oli ekaa päivää eskarissa!! Niin iso poika jo.. Aamulla mentiin päiväkodille, josta ilmoitettiin, että eskarit onkin siirretty koululle (joka onneksi ihan vieressä). Tästä oli pitänyt tulla postia kotiin kaikille, vaan eipä meille tullut. Nooh käpyttelimme koululle ja siellä selvis että kahdesta eskariryhmästä Joonan ryhmäkin oli muuttunut. O.O Paljon uutta ja odottamatonta yhdelle aamulle. Oikeastaan ihan hyvä näin koska ryhmä johon Joonan piti mennä sisältää puolipäiväeskarit ja siellä on 1 opettaja ja 13 lasta. Tähän ryhmään Joonan entisestä ryhmästä siirtyi pari tyttöä. Toisessa ryhmässä, johon Joona nyt sitten loppujen lopuksi meni, on 2 opettajaa ja 15 lasta, jotka kaikki täysipäiväisiä. Tähän ryhmään siirtyi Joonan vanhasta ryhmästä kaikki eskari-ikäiset pojat ja pari tyttöä.

Joona sai tänään ensimmäisen perintökalleuden kun ennen lähtöä aamulla annoin hänelle minun lapsena saamani hopea kaulaketjun. Sitä on ylpeänä kannettu.

Hyvin oli eka eskaripäivä sujunut. Joona aloittaa nyt vähän rauhallisesti 2,5kk loman jälkeen ja käy ensimmäiset 2 viikkoa vain puolipäiväisenä eli 8.30-12.30, jonka jälkeen siirrytään kokopäivä-arkeen.

Lupaan saada tällä viikolla aikaiseksi sen kesäloma postauksen, kuvineen kaikkineen :) Onhan mulla 4h päivässä aikaa itsekseni nörtteillä :)

Nyt lähdetään katsomaan löytyykö jostain meille vielä mustikoita piirakkaa varten. Metsästä, ei torilta :D

2 kommenttia:

  1. Voi, Joona on jo iso poika. :-) Löytykö mustikoita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Löytyhän niitä. Ois siellä ollu enemmänkin, mut mun kärsivällisyys ei oikeen vaan riitä siihen nyppimiseen. Yks piirakka tehtiin jo ja kyllä tosta vielä ainaki toinen tulis.. :)

      Poista