Tervetuloa lukemaan blogia elävästä elämästä.

Sivut

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Astetta parempi ranta-päivä

Suunnattiin tänään heti aamupäivästä pyörillä Lämsäjärven uimarannalle. Se on meidän lähibiitsi, mutta ei olla ennen siellä käyty. Oli kyllä positiivinen yllätys. Pieni, matala, lämminvesinen järvi. Uimaranta kiertää rantaa pitkän matkan. Nyt vesi oli korkealla (kuulin kokeneempien puhuvan) joten rantaa ei ollut nimeksikään, pyyhkeen levyinen kaistale hiekkaa näkösällä. Ruohikollekin onneksi pystyi hyvin kamppeensa levittää. Silti oli aika tiivis tunnelma, koska muutama muukin oli päättänyt, että tänään on hyvä biitsipäivä. Muurahaisystäviä siellä oli lisäksi noin miljoona, mutta onneksi ei juuri muita ötököitä, vaikka kauhun sekaisin tuntein sitä odottelin kun järvi on kuitenkin lähes metsän keskellä.

Joona pulahti uimaan saman tien kun rannalle päästiin. Äiti vaati hieman lämmittelyä, mutta talviturkki lähti meiltä kummaltakin loppujen lopuksi ja moneenkin otteeseen (ei noin taida voida sanoa..?). Aika vierähti sutjakasti ja reilu 4 tunnin uintireissun jälkeen kotiuduttiin ruuanlaittopuuhiin. Tarkoitus oli kirpputorilla tänään käydä, mutta päätimme säästää sen sadepäivän tekemiseksi. Oltiin sitten illalla vielä omalla pihalla ulkoilemassa pari tuntia.



Innokas rannalle lähtijä :)

Kuvan shortsit (United Colors of Benetton) ja samanlaiset eriväriset on kevään kirpparilöytöjä 3€/shortsit. Täysin uuden veroiset.  

Vesipeto <3


Tällainen "linna" saatiin aikaiseksi. 
Äidin mielestä muistuttaa enemmän ihan jotain muuta :/ 

Muutama muukin oli päättänyt, että tänään on astetta parempi ranta-päivä.

4 kommenttia:

  1. Kivat pökät oot Joonallekin löytänyt! Mää just eilettäin puhuin Villelle että sitten ku mennään kotiin niin käydään korkkaamassa Lämsänjärvi. Lapsena siellä tuli mummun kans ravattua tosi usein, mutta nyt vähän jäänyt. Ehkä Elskun uittaminen on tarpeeksi hyvä syy? :)

    VastaaPoista