Tervetuloa lukemaan blogia elävästä elämästä.

Sivut

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Jotain..

Eiköhän tämä hiljaisuus ala riittää jo tältä erää.

Me ei olla oikeastaan tehty mitään erikoista.. Oltu vaan kotosalla ja ihmetelty tätä Suomen kesää.. tai sen uupumista lähinnä. Kesälomareissu lähenee. Innolla odottelen jo ensi viikonloppua. On mukava päästä vähän vaihtamaan maisemaa, vaikka tiedänkin, että jo aika pian alkaa olla taas kotia ikävä. Mutta täytyyhän sitä kerran kesässä reissu tehdä. Muistaahan sen itsekin, kuinka se kesälomareissu oli aina heti joulun jälkeen vuoden kohokohta. Haluan sen siis tarjota myös omalle jälkikasvulleni.
Sen verran on saatu suunnitelmaa aikaseksi, että perjantaina startataan ja ensimmäinen pysäkki on Vaasassa. Wasalandia harkinnan kohteena. Sitten täytyisi vielä toinen pysähdys tehdä matkalla Helsinkiin. Onko se sitten Tuurin kyläkauppaa ihmetelemässä vai jossain ihan muualla niin sitä en tiedä, mutta aikaisintaan sunnuntai-iltana voidaan olla Helsingissä jos mielitään saada katto päämme päälle. :) Helsingin suunnitelmat varmaan muotoutuvat tarkemmin vasta sitten kun sinne saakka päästään.

Lauantai-iltana grillailtiin tyttöjen kanssa ja suunnattiin sitten kaupungille rilluttelemaan. Oli ihan mukavaa, mutta kyllä sitä taas hetken muistaa, kuinka ankea on Oulun yöelämä. Ennen kolmea olin kotosalla. Apollossa oli ilmeisesti portsareilla ikäraja unohtunut, kun paikka oli täynnä 18-vuotiaalta näyttäviä amisjätkiä. Kahden aikoihin alkoi aistia sen epätoivon, joka miehiin iskee aina jossain vaiheessa iltaa, et nyt on pakko löytää joku kenet raahata kotiin ja siinä vaiheessa on aika usein se optimaalinen aika lähteä kotiin ja niin me päätettiin tyttöjen kanssa nyt käyttää hyväksi tämä kultainen hetki ja poistua paikalta.



1 kommentti: