Tervetuloa lukemaan blogia elävästä elämästä.

Sivut

tiistai 17. heinäkuuta 2012

"Herkkua on siinä monenlaista.."

Tänään sain heti aamusta (eli siinä 12 aikoihin.....) itseäni niskasta kiinni ja Joonan kanssa raahattiin pihalle imuri ja muita siivousvempeleitä ja puunattiin auto sisältäpäin. Siinä kului pari tuntia oikein sutjakasti (tästä voitte sielunne silmin nähdä miltä se auto näytti ennen siivousta..), tosin siihen sisältyi myös peräkontin siivoaminen.

Käytiin sitten nopsaan syöpäsemässä makroonilaatikot (joka on Nikon mielestä liian tulista koska laitoin munamaidon sekaan muutaman tipan Tabascoa.. Niko näki kun laitoin, joten luulen että suurempi ongelma on se näky kuin se maku..) ja suunnattiin sitten autopesun kautta kauppaan. Pitkästä aikaa on kaapeissa ruokaa ja pakastin pullollaan. Ehkä tuo mies raukkakin selviää täällä hengissä kun me reissataan maan ääriin.

Hevi-osastolla tuli joku heikko hetki ja ostin ehkä vähän liikaa kaikkea.. Mansikoita, niitä ei voi olla koskaan liikaa, tai voi, mutta ostin vaan pikku laatikon.. Luomumansikoita. Pikkurasia oli euron verran toisia kalliimpi, mutta kuulin vakuuttavan oloisen mummon kehuvan ystävättärelleen, kuinka luomut on makeampia kuin normit, niin eihän siinä sitten muuta tarvittu kun mua jo vietiin. En tiedä niistä toisista, mutta olivat ihan taivallisen ihania nämä luomut ainakin. Ja makeita, juuri mun makuun. Mitä makeampi sen parempi.

Lisäksi ostin kiivejä, kokonaisen vesimelonin (oli tarjouksessa) ja viinirypäleitä.. Me ollaan aika huonoja syömään hedelmiä ja siksi mietinkin, että mikä muhun oikeen uppos siellä kaupassa. Normisti ostan neljä omenaa joista vähintään yksi, useimmiten kaksi menee pilalle ennen kuin tulee syödyksi. Mä tykkään kyllä kiiveistä ja niitä ei ole pitkään aikaan tullut ostettua. Viinirypäleitä me syödään kaikki ja ne menee harvoin pilalle. Eniten oon nyt huolissanu tuosta KOKONAISESTA vesimelonista. Eipä tarvii miettiä mitä meillä syödään aamu-, väli- ja iltapalaksi seuraavat pari päivää.

Sit me syötiin taas vähän jäätelöä. Kesä on ihana, kun voi hyvällä syyllä (eli kun on KESÄ, jos joku ei tajunnut) herkutella joka päivä. :D Ostin (oliskohan ollut ingmannin) Totally choco (tai joku vastaava) nimisen jäden itelleni ja se oli kyllä just tämmösen suklaahirmun makuun oikein sopiva. Voin suositella täysin sydämmin.

Niko teki meille ruokaa illalla ennen kuin lähti töihin, eli tänään oon ainaki syöny enemmän kuin tarpeeksi. Sitten voi vaan miettiä miksi tuo vatsanseutu leveää peilissä päivä päivältä. 

Mansikatkin loppui jo.. Vetaisin ne tähän iltaisin iskevään makeanhimoon.. Mutta silti tekee mieli vielä jotain hyvää..

Jos mun huominen blogiteksti käsittelee vielä ruokaa niin en tiedä mitä pitäs tehdä.. alkaa olla jo pakkomielteistä. Totta mun elämässä on muutakin kuin ruoka. Vai onko? O.O

1 kommentti: