Tervetuloa lukemaan blogia elävästä elämästä.

Sivut

maanantai 26. elokuuta 2013

Vauvanruokatehdas

Taas on keittiö kuin räjähdyksen jäljiltä.

Mun pari viikkoa sitten tilaama pakastin saapui tänään ja siitä inspiroituneena päätin tehdä sinne heti vähän täytettä. :)

Samalla olen tässä lueskellut sormiruokailusta vähän lisätietoa ja päätinkin osan ruuista tehdä lusikoimisen sijasta sormeiltavaan malliin.




Heitin uuniin bataattia, kesäkurpitsaa (omasta maasta) ja porkkanaa ja päälle oliiviöljyä ja leikkelin tuoretta persiljaa, tilliä ja ruohosipulia, kun niitä tuolla pihalla kerta kasvaa.

Parsakaalta ajattelin höyrystää alimman kuvan osoittamalla tavalla (+kansi), mutta sitten meni hermo ja kaivoin Tupperin MicroCookit esiin ja valmista tuli muutamassa minuutissa. Keitin myös kalaa (+tilli) ja paistoin broilerin jauhelihaa (+persilja).



Kyllähän me sitten vähän maisteltiinkin..





 
Suuhun saakka meni kalaa ja banaania. Mahaan tuskin mitään.
 
Aiemmin mainitsin siitä syöttötuolin ostosta. Tämän päiväisen sotkun seurauksena aloin miettiä että olisikohan sittenkin parempi sellainen pöydällinen syöttötuoli. Ehkä se hillitsisi hieman tuota sotkun määrää..? Tai sitten ei :D
 
Sormiruokailun jälkeen syötiin vähän sosetta (kalaa ja kukkakaalta joka oli ilmeisesti hyvä yhdistelmä neidin mielestä - ja eka kerta kalan syöntiä) ja hörpättiin maitoa päälle ja sit "sormiruokailu" (äiti löi parsakaalen käteen) jatkui ja oli hyvää viihdykettä sillä aikaa kun äiti teki soseita loppuun ja eniten sitä taisi eksyä suuhun kun sai Meea sitterissä (vastoin kaikkia sormiruokailun turvallisuusohjeita) ihan omassa rauhassa (valvovan silmän alla, tottakai) harjoitella. 


 
Illemmalla kokeillaan sitten noita uunikasviksia :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti