Tervetuloa lukemaan blogia elävästä elämästä.

Sivut

perjantai 16. elokuuta 2013

Ensimmäinen kouluviikko takana..

Ensimmäin kouluviikko takana ja vielä ei ole kuulunut pahaa sanottavaa ei pojalta eikä opettajaltakaan. Ensimmäiset läksyt on innolla tehty, mutta samalla on päivitelty kuinka pitkä aika on syyslomaan ja kuinka koulua pitää käydä niin kauan et on "yhtä vanhus ku äiti". Kiitos.

Koulumatkan kulkemista on harjoiteltu yhdessä. Ensin mentiin yhdessä ihan pihaan saakka ja sitten sai jo jättää portille. Tänään oli vienti ja haku vastapäisen Siwan pihasta. Tästä se kai pikkuhiljaa lähtee. Ens viikolla venytetää napanuoraa sitten ihan tosissaan ja ajatuksena olisi, että ensi viikon jälkeen koulumatkat menisivät ilman äidin avustusta. Äitiä hirvittää, poikaa ei. Onneksi matkalla on vain yksi tien ylitys ja sekin on korotettu suojatie aivan koulun nurkalla, joten toivon ja rukoilen, että autoilijat olisivat valppaina. Oman lapseni muistiin tarkastaa autot isossa kaveriporukassa (oletan että koko pihan lapset kulkevat kohta yhdessä) en todellakaan luota. Todella monet ihan ekaluokkalaisistakin saavat jo nyt kulkea koulumatkoja pyörällä. Sitä päivää sopii odotella, että tämän mamman suojeluvaisto siihen joustaa.

Ekan kouluviikon kunnialla suorittamisen kunniaksi kävimme tänään Hesellä herkuttelemassa ja huomenna on luvassa äiti-poika-laatuaikaa leffan merkeissä. Menemme katsomaan Monsterit - Yliopisto 3D :) Tämä on Joonalle yllätys :) ..ja mä oon tosi huono pitämään tällaisia salaisuuksia. Vähän niin ku ois muurahaisia housuissa, heti ku sain liput ostettua :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti