Tervetuloa lukemaan blogia elävästä elämästä.

Sivut

lauantai 17. elokuuta 2013

Lihansyöjä

Tänään tultiin elokuva-reissulta kotiin ja aloin epätoivoisena tonkimaan kaappeja. Onko meillä mitään ruokaa vai olisiko mun pitänyt käydä kaupassa. Todellinen Kauhu iski siinä kohtaa kun pakastimesta ei löytynyt mitään lihakunnan tuotetta ja katsoin ulos ikkunasta: Vettä tulee kaatamalla, en todella haluaisi lähteä kauppaan.

Teki mieli heittäytyä lattialle itku-potkuraivareiden merkeissä.

Sitten jokin käsittämätön voima sisälläni käski mun ajatella asiaa uudelleen. Eikö talosta todellakaan löydy mitään mistä saisi aterian kursittua kasaan? .. ja kas kummaa; kaapeista löytyykin tavaraa. Pakastekasviksia, nuudeleita, linssejä ja papuja. Täyspainoinen ateria ilman lihaa. TADAA! - Ei sitä lihaa sitten tarvittukkaan.

Musta ei todellakaan saisi kasvisyöjää. Rakastan lihaa ja parempaa ruokaa ei ole olemassakaan kuin kunnon pihvi. Ja sekin mielellään reilusti mediumina ;) Mutta tuskinpa tuo pahaa mulle tekee syödä tänään kasvisateria. Onhan noita toki tullut syltyä ennenkin, mutta mikäli olen itse sellaista kokkaillut, on siihen ollut jokin syy, kuten että joku kasvissyöjä-ystävistäni syö meillä myös enkä jaksa tehdä kahta eri ruokaa. No tänä iltana meidän kodissa ollaan vegelinjalla. Eikä harmita yhtään ettei tarvinnut kauppaan rämpiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti