Tervetuloa lukemaan blogia elävästä elämästä.

Sivut

maanantai 10. kesäkuuta 2013

valkosuklaa-lime-sitruuna-juustokakku

Aikamoinen sanahirviö, mutta tein tollasen äskettäin jääkaappiin odottelemaan huomisen vieraita. Mamma-kavereita lapsineen tulee aamusta kahvittelemaan ja kuuntelemaan mun Tupperware-hölinöitä (uus harrastus sekin, josta en ole tainnut mainita).

Mutta siis siihen itse kakkuun. Kirjoitan nyt ihan lähinnä itseäni varten muistiin, koska ainakin näin pikaisesti maisteltuna tuli täytteestä TODELLA hyvä, ja tätä ei ole nyt tehty minkään valmiin ohjeen mukaan..

Digestivepohja

200g Digestive-keksejä murusina (Todella helposti tuli Tupperin SmoothChopperilla ja varmasti siis myös ExtraChefillä ;))
100g voita tai margariinia

Täyte

2dl vispikermaa vaahdotettuna (Tässä astuu kuvaan SpeedyChef :D)
200g valkosuklaa-limerahkaa
100g valkosuklaata sulatettuna (MicroPlus-kannu ;))
300g maustamatonta tuorejuustoa
Yhden limen mehu
Loraus sitruunamehua
6 liivatelehteä sekoitettuna 4rkl vettä

Löin kaikki ainekset SpeedyChefillä sekaisin ja lisäsin sit kannen reiästä "liivate-veden" joukkoon mukaan. Irtopohjavuoan pohjan vuorasin leivinpaperilla ja painelin pohjan ensin sinne ja kippasin täytteen päälle. Nyt on jääkaapissa viilenemässä. Aamulla tekasen siihen päälle vielä jonkun limeliivatekiilteen tai jotain mitä keksin. :)

Lauantai-ilta meni muuten mitä mainioimmin. Mamma kömpi kotiin neljän aikoihin aamuyöstä, että menihän siinä sitten koko yö, vaikkei tarkoitus ollutkaan. Käytiin terassilla ja mun lempparibaarissa.. Muutama sidukkahan siinä maistui sivussa ja hyvältähän tuo maistui :) Oli todella kiva kokea välillä olevansa muutakin kuin vain äiti.

Mä räpsin tänään kuvia tosta mun keskeneräisestä pihasta, mutta en oo saanut niitä vielä koneelle.. Ehkä jossain vaiheessa :)

1 kommentti:

  1. Oijoi, kuulostaa niin hyvältä! Täytynee varmaan joku päivä kokeilla itsekin. :) Tosin tuleekohan tuosta mitään kun meiltä ei nuita tuppereita oikein tahdo löytyä. Ei varmaan niistä loistavista ikkunaliinoista oo tämän tekoon. :D

    VastaaPoista