Tervetuloa lukemaan blogia elävästä elämästä.

Sivut

torstai 13. kesäkuuta 2013

Piha




Nyt on pihasta räpsitty sitten kuviakin. Piha näytti lähinnä viidakolta silloin kun muutettiin 13 vrk sitten ja on kokenut kyllä paljon muutosta, vaikkei todellakaan missää priimakunnossa tai valmis ole vieläkään. Ruoho oli yli polven korkuista ja pensasaita oli vallannut pihaa reippaanlaisesti. Harmi kun en silloin tajunnut ottaa kuvaa :D

Tuo kukkapenkki oli täynnä aidan korkuista saniaista. Reunassa oli muutama sipuli ja nuo jotkut mysteeriksi jääneet kasvit tuossa laatoituksen reunassa. Ehkäpä se jossain vaiheessa selviää, et mitä ne on.

Kulmassa kasvaa viinimarjapensas, innolla odottelen, et minkäköhän väristä satoa saadaan.

Tässä näkyy tuota edelleen aika kauhean näköistä pensasaitaa ja meidän porttikaari, josta pääsee polkua pitkin kiertämään etupihalle. Myös vaunujen kanssa.

Pihan toinen nurkkaus. Kaikki tuo multaisa alue pensasaidan vieressä kasvoi pensasta täynnä. "pientä"karsintaa siis kokenut kyseinen ryteikkö. Toivottavasta ruohottuu piakkoin.

Mansikoita :) Ainoa kasvi jonka tunnistin pihalta. Hyvin on jo kukkiakin ;)

Tämän ihanuuden löysin tori.fi:stä. Kyllä kelpaa rillailla. :)

"Terassi", joka vaatii täydellisen uudistuksen kalustonsa puolesta (grilliä lukuunottamatta tietysti) kunhan alkaa alennusmyynnit :P



Jälkimmäinen pihan kulmaus tänään. Äiti toi kesälomareissultaa mulle tuliaisena, jostain bussipysäkiltä kaivetun puskan tuohon pensaikon viereen. Kylvin myös unikon simentä pensasaidan vierustaan. Saa nähdä minkä näköistä tulee. 
   
Tämän verran on tänään saatu aikaan. Eli sain kasvimaan viimein alkuun. Saapas nähdä mitä siellä saadaan kasvamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti