Tervetuloa lukemaan blogia elävästä elämästä.

Sivut

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

ALE ALE ALE ALE

Alennusmyynnit. Painajainen ja ikuinen rakkauden kohde. Mä nautin ostaa ja saada materiaa. Olen materialisti. Inhoan shoppailua ja tietyn tavaran tai vaatteen etsimistä. Aiemmin kerroin, että olen hurahtanut lasten vaatteisiin. Eilen oli ehkä yks mun elämäni ihanimmista päivistä. Kävin alennusmyynneissä. Ostin alennusmyynneistä. Lastenvaatteita. Ihania lastenvaatteita. Ilman ostopakkoa. Alla reissun saldo:





Jyskistä löytyi lasten sukkia 6 paria eurolla.

Metsolassa oli kaikki Villervallat alessa. Joona valitsi itsellensä tämän.
...ja Meea tämän. (Äiti saattoi vähän auttaa)
Anton&Ninasta tarttui mukaan Maxomorran jumpsuit..
ja Maxomorran leikkiasu/yöpuku.
Äitillekin löytyi parit housut. Vannoin kyllä kovasti, etten tälle vartalole osta mitään, kun aikomuksena on raskauskiloista ja muutamasta muustakin päästä eroon, mutta pelkissä leggareissa kulkeminen alkoi käydä hermoon.. Nyt sit on parit housut ainakin joihin mahdun :)

Postissa tuli paketti Polarn o. Pyretin verkkokaupan ALEsta.. Kuinka ne tiesikään just meille lähettää :P


Huppari Meealle (Joonan mielestä tää on tosin poikien)




Tällainen ihanuussetti

Leggarit (Yritin kovasti olla ostamatta mitään vaaleanpunaista.. Ei onnistunut.)


Joonalle huppari (Meean oli kuulemma parempi.)

 Ja tähän samaan materialismi/lastenvaate pläjäykseen kuvasin vielä noi Noshin vaatteet, joita nyt ostelin kans, niin kutsuilta kuin jälkeenpäin vielä malliston mallikappaleitakin..

Tämä mallikappale lähti mukaan jo kutsuilta (koko on 62/68, mutta meillä hukutaan tähän edelleen)

Nämä tilasin kutsuilta, paitsi kaulakorun jonka ostin sit mallikappaleena. En malta odottaa, että nämä saadaan käyttöön. Koko on 74/80, eli ehkä joskus ensi vuonna :D

Tämäkin tuli mallikappaleena ja koko on myös 74/80. Onpahan jotain mitä odottaa.

Joona sai mallikappaleista tämmöisen paidan, mutta se meni heti käyttöön ja on nyt jo pyykissä, niin siksi lainasin kuvan netistä.

Pohjoisessa kun käytiin sukuloimassa nyt viime viikolla, niin sieltä Joona sai mummin houkattua ostamaan itselleen vaatteita. Mainittakoon, että nämä eivät ihan miellytä äidin silmää.

Shortsit oli sentään uimashortsit ja sellaiset poika tarvitsikin kun edelliset jäivät talven aikana pieneksi, mutta äiti olisi silti valinnut toisin..
..Kai se on vain pakko opetella siihen, ettei äisin mielipiteillä kohta ole enää mitään väliä kun Joonalle vaatteita ostetaan. Se on niin iso jo. Ja taas iski äidille ikäkriisi. Siihen on hyvä lopettaa.

Tästä voi ehkä saada jonkinmoista käsitystä, että kuinka pahasti olen vaatteisiin hurahtanut :D







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti