Tervetuloa lukemaan blogia elävästä elämästä.

Sivut

perjantai 5. heinäkuuta 2013

"Huomenna."

Saamaton vätys - viittaan siis tällä kertaa ihan minuun itseeni.

En mä nyt koskaan ole mikään hirmu reipas ja ahkera ollutkaan, mutta nyt tuntuu, että kuukauden ajan olen miljoona asiaa aloittanut, mutta mitään ei koskaan saa loppuun saakka tehtyä. Sit on ne toiset miljoona asiaa joita en ole edes yrittänyt aloittaa.

Imuri on seisonu lähes tulkoon koko kuukauden keskellä olohuoneen lattiaa. Kerran olen sillä imuroinut ja vienyt sen välissä takas kaappiin ja sit hain uudestaan ja nyt se on seisonut tuossa varmaan melkein 2 viikkoa. Ainoa joka sitä on käyttänyt on Joona 7v. Imurointi - Kuinka vaikea ja haasteellinen tehtävä se olisi suorittaa? Siinä kestäis ehkä noin 15 minuuttia eikä tuo vaatis suurempia fyysisiä ponnistelujakaan. Vaan eipä tule tehtyä. Joka ilta tuijotan tuota kapistusta ja totean itsekseni "Huomenna.".

Älä tee tänään mitään minkä voit siirtää huomiseen.

Keittiössä on tiskivuori. Joona tyhjensi puhtaat koneesta eilen, mutta ei, tämä patalaiska mamma ei saanut uusia laitettua koneeseen. Ja jos vertaa käsin tiskaamiseen niin kuinka helppo homma tämäkin olisi toteuttaa. Blaah.

Piha. Sellaisen halusin ja sain sille jotain tehtyäkin, vaan keskenpä jäi sekin. Kolme päivää olen tuijottanut alati kasvavaa nurmeakin ja todennut taas "Huomenna.".

Vaatteet. Kirppikselle menevät sellaiset siis. Kuvasin Ikeakassillillisen Meean pieneksi käyneitä vaatteita ja laitoin osan niistä facebookkiin kirppikselle myyntiin. Aivan - Paino sanalla OSAN. No, ehkä "Huomenna".

Kovasti vielä aamulla mietin, että tänään kun saan lapset nukkumaan, niin ihan varmasti lakkaan kynnet. Kun sitä ei ole tullut tehtyä Meean syntymän jälkeen KERTAAKAAN ja huomenna olisi tiedossa tyttöjen kanssa illanviettoa niin oishan se kiva jos ois kivat kynnet.. Vaan ei.. ajatuksen tasolle jäi sekin.

Näiden ja monen muun asian edelle laitoin ilmeisesti tämän blogin kirjoittamisen. Johan on taas arvojärjestykset kohdillaan.

Kaikessahan voi tietysti vedota siihen, että mulla on pieni vauva ja me ollaan vasta muutettu.. muuttolaatikot seisoo nurkissa varmaan vielä vuodenkin kuluttua ja tämä mamma näyttää entistä raihnaisemmalta päivä päivältä. Mutta koittakaa ymmärtää. Mulla on pieni vauva ja me on vasta muutettu. Ehkä "Huomenna" teen asialle jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti