Tervetuloa lukemaan blogia elävästä elämästä.

Sivut

torstai 3. lokakuuta 2013

Peruna on peruna.

Eilen oli kyllä mukava päivä. Aamulla nukuttiin Meean kanssa melkein 3 tunnin päikkärit, päivällä sain itseäni niskasta kiinni ja siivottua imuroitua. Kämppä oli taas hetken aikaa siedettävässä kunnossa, kunnes saatiin vieraita ja sotkettiin mitä parhaimmasta syystä.

Tehtiin hampurilaisia ja ranskalaisia ja salaattia. OLI NIIN HYVÄÄÄ!! Kiitokset Lidlin tarjonnalle. Harvoin siellä käyn, mutta hampurilaissämpylät ja kokolihapihvit (pakaste) haen sieltä aina. Tällä kertaa osui silmään myös lankkuperunat jotka oli jostain syystä todella makoisia. Yleensä olen ostanut S-marketista ihan saman näköisiä, mutta jostain syystä nämä Lidlin oli kyllä miljoonasti parempia. En tiedä miten peruna voi maistua erille. Perunahan se on kuitenkin vain...? Harmi kun tuosta herkkuateriasta ei tullut kuvaa otettua.

Oli ihana kun Joonalle tuli leikkikavereita ja pääsin myös saunassa käymään, kun oli lapsenvahti Meealle tuoksi ajaksi. :)

Nyt valmistaudutaan täällä meidän ihka ensimmäiseen Vauvakino kokemukseen. Innolla odotan, mitä tästä seuraa. Elokuvan nimi on The way way back (draama-komedia), jota en varmasti muuten olisi tullut valinneeksi elokuvatarjonnasta katsottavakseni, mutta toivottavasti se yllättää positiivisesti.

Nyt puuteroimaan nenä, että päästään lähtemään.

ps. ulkona on kylmä. Voiko lokakuussa käyttää jo toppatakkia? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti