Tervetuloa lukemaan blogia elävästä elämästä.

Sivut

torstai 3. lokakuuta 2013

Päiväni kuvina

Aamulla herättiin virkkuina (jopa minä!) jo ennen kukon pierasua (siinä 7 aikoihin). Syötiin Lapset söivät aamupalaa ja Meea paketoitiin aamu-unilleen vaunuihin vilpoisaan syyssäähän. Joona passitettiin koulutielle puoli kymmenen aikoihin ja vähän perästä hipsittiin Meean kanssa kohti bussipysäkkiä.



Ei se ilma niin vilpoisa sit ollukkaan kun liikkeelle pääsi. Oli ihan mukava ja piristävä auringonpaiste, eikä yhtään harmittanu olla näinkin aikaseen liikenteessä (joksus ennen klo 10). :)

Meea se veteli tyytyväisenä sikeitä vaunuissa - Mahtui vielä tuohon vauvapussukkaan :)

Meidän vakkaribussin (jota käytetään kerran kuussa :P) reitti olikin näin syksyä vasten muuttunut, jonka onneksi tarkistin ennen pysäkille lyllertämistä. Uskoa ei kyllä valanut kyltti kun pysäkille päästiin ja bussi jota odoteltiin oli numero 1. Eikä siitä ollut merkkiäkään koko pysäkillä. Mutta huomatkaa kiva ruska taustalla. Ainoa hyvä asia syksyssä.
Ja tuli se bussikin sitten.

Suunnattiin nokkamme siis Vauvakinoon, ja ihan selvästi oli rakkautta ilmassa. Meean ekat treffit.. Kyllä näitä muistellaan sitten vuosien kuluttua lämmöllä. Eikä miehiä suinkaan ollut yksi..

..vaan kaksi. Tuplatreffit ihan sanan varsinaisessa merkityksessä!
 
Elokuva oli The way way back, joka oli kuin olikin ihan positiivinen yllätys. Komediaa löytyi draamasta ihan mukavasti ja se oli tehty suht helposti katsottavaan muotoon. Eli jopa näin pieneten seuralaisten kanssa, ei tipahtanut kärryiltä vaikka huomio välillä kiinnittyikin johonkin muuhun. Täytyy nyt vielä mainita, että ihan kaikki pikkuiset eivät käyttäytyneet ihan yhtä mallikelpoisesti kuin meidän Prinsessa, mutta eipä se haitannut ollenkaan. Tiesin mihin olin nokkani pistänyt :)

Leffan jälkeen mammat kävi vähän herkuttelemassa. Toiset söi salaattia ja mun dieetti pitää yhä :P Yllä siis mun eväät :D

Bussimatkalla kotia kohti.

Tässä on ehkä mun unelmakoti tällä hetkellä. Meidän naapurissa on tällasia kivan näkösiä paritaloja (?). En toki tiedä miltä ne näyttävät sisältä päin, mutta näin ulkoa käsin ihasteltuna ajattelisin että tuollaisessa olisi kiva asua.

Kun on koko päivän ensin tuhlannut, niin pitihän se käydä sitten illalla vähän tienaamassakin ;)

Tämä muistutuksena itselle; Meillä on tutteja! (Joku on selvästi leikkinyt aarteen metsästystä, mun ollessa Tupperi-esittelyä pitämässä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti